9518 garvocalcium (1kg)

Mineralenmengsel met anijs voor duiven en andere vogels

  • mineralenmengsel voor duiven
  • rijk aan hoog opneembare calcium en andere mineralen
  • ideaal gedurende de kweekperiode
  • ondersteunt de vorming van de eischaal en de botten van jonge duiven

Gewichten

1 kg

Productbeschrijving

Vooral in de kweekperiode is garvocalcium bijzonder geschikt als aanvulling op het voer bij de groei van de jonge duiven en vogels. Dosering: voeg 1 - 1,5 theelepel toe aan 1 kg voer. Verder kan garvocalcium gedurende het hele jaar door 2 tot 3 maal per week worden verstrekt om eventuele tekorten aa... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Vooral in de kweekperiode is garvocalcium bijzonder geschikt als aanvulling op het voer bij de groei van de jonge duiven en vogels. Dosering: voeg 1 - 1,5 theelepel toe aan 1 kg voer. Verder kan garvocalcium gedurende het hele jaar door 2 tot 3 maal per week worden verstrekt om eventuele tekorten aan te vullen.

Productspecificaties

Samenstelling

mineralen en anijszaad

Analytische bestanddelen/kg

calcium 33,10 %, fosfor 4,68 %, natrium 0,24 %, ruw as 95,00 %

Voeradvies

  • Voeg 1 - 1,5 theelepel toe aan 1 kg voer.
  • Verder kan garvocalcium gedurende het hele jaar door 2 tot 3 maal per week worden verstrekt om eventuele tekorten aan te vullen.

Bekijk ook ons assortiment voor…