9501 garvolife (1L)

1 reviews

aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de balans in het maag-darmstelsel

  • aanvullende vloeibaar diervoeder
  • ter ondersteuning van de balans in het maagdarmstelsel
  • ter ondersteuning van de darmflora
  • voor vogels en zoogdieren

Gewichten

1 kg

Productbeschrijving

Een gezonde darmflora is cruciaal voor een gezond dier. Veel uitwendige klachten bij dieren worden veroorzaakt door een verminderde werking van de vertering. 9501 garvolife bevat bacteriën die de voedingsbodem voor overtollige bacteriën en schimmels, maar ook de gifstoffen wegnemen. Deze overtolli... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Een gezonde darmflora is cruciaal voor een gezond dier. Veel uitwendige klachten bij dieren worden veroorzaakt door een verminderde werking van de vertering. 9501 garvolife bevat bacteriën die de voedingsbodem voor overtollige bacteriën en schimmels, maar ook de gifstoffen wegnemen. Deze overtollige bacteriën, schimmels en gifstoffen zorgen voor een onbalans in het maagdarmstelsel, een verminderde vertering en een verminderde opname van voedingstoffen. Door deze weg te nemen komt de balans weer terug. Dit zorgt ervoor dat het dier van binnenuit sterker wordt op een natuurlijke manier.

Productspecificaties

Samenstelling:

suikers, knoflook, vlierbessen, zaden

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 0 %, ruw vet 0 %, ruwe celstof 0,1 %, ruw as 0 %, vocht 96,6 %, calcium (Ca) <5 %, fosfor (P) <2 %, magnesium (Mg) < 0,5 %, methionine 0 %, lysine 0 %

Voeradvies

  • Garvolife kan (wanneer mogelijk) direct in de mond gegeven worden, door het voer of water gemengd worden enverneveld worden boven het dier.
  • Preventief onderhoud:10ml /kg voer of /L water
  • Indien noodzakelijk: 50ml /kg voer of /L water
  • Vernevelen: 1 : 4 verhouding met water

Bekijk ook ons assortiment voor…