Verpakking
Toepassing
Levensfase
Soort voer
Merk
Voedingswaarde
Productsoort

Assortiment

konijnen

voor de gezelligheid of liefde voor het ras

Elke konijnenliefhebber beleeft plezier aan gezonde dieren. Garvo heeft een prachtige serie konijnenvoeders die maximaal voldoen aan wat deze huisdieren nodig hebben. Zo kan het hele gezin genieten van vrolijke, speelse konijnen met een mooie zachte vacht en glanzende ogen. Vitale konijnen vertrouwen op hun eigen kracht en leven hun natuurlijke nieuwsgierigheid. Zulke konijnen stralen vriendschap uit, want ze zitten gewoon ‘goed in hun vel’. En dat is waar Garvo blij van wordt!

Als een konijnenras je hart heeft gestolen of als je van tentoonstellingen houdt, besteed je graag meer tijd en aandacht aan de verzorging en het opfokken van je konijnen, en wil je het allerbeste voer. Dankzij deze konijnenliefhebbers (zowel de fok als de show liefhebbers) blijven oude rassen intact! Daarvoor heeft Garvo de alfamix- en alfabrok konijn ontwikkeld, met een uitgekiende eiwitsamenstelling en andere bouwstoffen. Zo zorgt lecithine dat eventuele overtollige energie wordt omgezet in warmte en niet in een grote huidplooi of wam. Andere bestanddelen vergroten de weerstand en dragen bij aan goede vruchtbaarheid, een mooie, stevige pels en probleemloze, vrijwel ongemerkte verharing.

Het verschil tussen een knaagdier en een konijn is te zien aan het gebit: konijnen hebben achter de voorste snijtanden twee stifttandjes.