5061 alfabrok junior konijn

De 5061 alfabrok junior konijn is een volledige opfokkorrel 3mm voor alle opgroeiende konijnen. Ook geschikt voor dragende en lacterende voedsters.

 • voor een gezonde beginontwikkeling door een hoog eiwitgehalte en een gebalanceerde calcium-fosforverhouding
 • met een hoge variatie vezels en prebiotica voor een optimale darmflora
 • met plantaardige oliën voor een glanzende vacht

Gewichten

20 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

De 5061 alfabrok junior konijn is een volledige opfokkorrel 3mm voor alle opgroeiende konijnen. Ook geschikt voor dragende en lacterende voedsters.

Productspecificaties

Samenstelling

luzerne, maisglutenvoer, maismeel, raapzaadschroot, palmpitschilfers, lijnzaadvezels, lijnzaadschilfers, appelmelasse, tarwe, sojaschroot geschild getoast, bietenpulp, zonnepit zwart, aardappeleiwit, lecithine, kalksteentjes, biergist, organische zuren, Genial oregano

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 18,5 %, ruw vet 4,6 %, ruwe celstof 15,9 %, ruw as 8,7 %, calcium 10,1 g, fosfor 6,51 g, natrium 2,79 g

Toegevoegd/kg Vitamines

3a672a Vitamin(e) A 16075 IE, 3a671 Vitamin(e) D3 2215 IE, 3a700 Vitamin(e) E 77 mg

Toegevoegd/kg Sporenelementen

koper (3b406 Cu(II)chelaat van aminozuren gehydrateerd) 18 mg, zink (3b606 Zn-chelaat van aminozuren gehydrateerd) 75 mg, mangaan (3b504 Mn-chelaat van aminozuren gehydrateerd) 27 mg, ijzer (3b103 Fe(II)sulfaat monohydraat) 75 mg, kobalt (3b304 gecoate korrels kobalt(II)carbonaat) 1 mg, jodium (3b202 calciumjodaat anhydraat) 1 mg, selenium (3b810 S. cerevisiae CNCM I-3060, geïnactiveerd) 0.2 mg

Voeradvies

 • verstrek altijd vers stro en/of vezelrijk hooi: deze (ruw)vezels zijn nodig voor hun spijsvertering
 • de voerbehoefte van konijnen is afhankelijk van hun activiteit, rasgrootte, of ze worden bijgevoerd en hun omgevingstemperatuur
 • de meeste konijnen eten dagelijks 2,5 - 3,5% van hun lichaamsgewicht aan voer
 • voorkom selectief eetgedrag en geef konijnen alleen wat ze per dag op kunnen
 • geef dagelijks vers water
 • geef de 5061 vanaf de laatste dagen van de dracht aan de voedster
 • geef de 5061 tot de leeftijd van ongeveer 16 weken aan de voedster en jongen
 • beoordeel vervolgens naar eigen inzicht wanneer over te stappen op de 1025 of 5062

Bekijk ook ons assortiment voor…