9508 garvocyme (500g)

Aanvullend diervoeder voor duiven en andere vogels

  • aanvullend supplement voor vogels
  • ondersteunt de algehele gezondheid
  • gebaseerd op bakkersgist
  • rijk aan sporenelementen, B-vitamines en biotine
  • met waardevolle licht verteerbare eiwitten

Gewichten

0.5 kg

Productbeschrijving

Gebruik per 20 duiven 10g garvocyme. Maak het voer vochtig (evt. met yoghurt of magere kwark) en verdeel de garvocyme over het voer. Even laten intrekken en direct voeren.

Wij adviseren om garvocyme tijdens de kweekperiode dagelijks te gebruiken . In de rui- en vliegperiode en voor jong... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Gebruik per 20 duiven 10g garvocyme. Maak het voer vochtig (evt. met yoghurt of magere kwark) en verdeel de garvocyme over het voer. Even laten intrekken en direct voeren.

Wij adviseren om garvocyme tijdens de kweekperiode dagelijks te gebruiken . In de rui- en vliegperiode en voor jonge duiven kunt u garvocyme om de andere dag inzetten.

Productspecificaties

Samenstelling

met bakkersgist

Analytische bestanddelen/kg

ruwe eiwit 41,5 %, koolhydraten 42,5 %, ruwe vet 4,0 %, mineralen 7 %, vocht 5,0 %, ijzer 6 mg, zink 44 mg, koper 6 mg

Toegevoegd/kg Vitamines

vitamine B1 135,0 mg, vitamine B2 65,0 mg, vitamine B3 100,0 mg, vitamine B5 40,0 mg, vitamine B6 25,0 mg, vitamine B11 20,0 mg, vitamine B12 40,0 mg, biotine 1,5 mg

Voeradvies

  • Gebruik per 20 duiven 10g garvocyme
  • Maak het voer vochtig (evt. met yoghurt of magere kwark)
  • Verdeel de garvocyme over het voer
  • Even laten intrekken en direct voeren

Bekijk ook ons assortiment voor…