5321 lijnzaad (vogelkwaliteit)

aanvullend voer, rijk aan olie en omega-3

  • enkelvoudige zaden
  • voor onder andere paarden, vogels en honden
  • rijk aan oliën en vetten
  • ondersteunt een glanzende vacht en verenkleed
  • let op: toevoeging aan de dagelijkse voeding, geen vervanging

Gewichten

20 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

aanvullend voer, rijk aan olie en omega-3

Productspecificaties

Samenstelling:

lijnzaad

Analitische bestanddelen/kg

ruw eiwit 21,6 %, ruw vet 34,3 %, ruwe celstof 8,1 %, ruw as 5,4 %

Bekijk ook ons assortiment voor…