4198 KNZ liksteen wild

KNZ® WILD is speciaal ontwikkeld voor wild. De liksteen bevat naast natrium en chloride ook magnesium, zink, koper, jodium, selenium en ijzer. Het voorziet in de behoefte aan mineralen en sporenelementen en trekt dieren naar het voerstation.

  • mineralen liksteen speciaal voor wild
  • onder andere geschikt voor herten, reeën en rendieren
  • voor extra opname van mineralen
  • ideaal voor dieren met een verhoogde mineralenbehoefte
  • aanvulling op het dagelijks rantsoen

Gewichten

10 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

KNZ® WILD is speciaal ontwikkeld voor wild. De liksteen bevat naast natrium en chloride ook magnesium, zink, koper, jodium, selenium en ijzer. Het voorziet in de behoefte aan mineralen en sporenelementen en trekt dieren naar het voerstation.

Productspecificaties

Samenstelling

zout, magnesiumoxide

Analytische bestanddelen/kg

zout (NaCL) >98%, natrium 38,8%, magnesium 0,2%

Toegevoegd/kg Sporenelementen

zink 800 mg, koper 2500 mg, jodium 50 mg, selenium 25 mg, ijzer 700 mg

Voeradvies

  • zorg altijd voor voldoende gras of hooi, aangevuld met extra vezels in de vorm van stro
  • voer dagelijks bij met 5082 ree- en hertenbrok
  • geef meer voer, of vul het voer aan met 1020 alfamix geit als het koud(er) is, of als de dieren dragen of zogen
  • zorg altijd voor vers water

Bekijk ook ons assortiment voor…