5034 boerderijmix mini

volledige mengeling van gebroken granen, mini korrels en grit voor leggende krielkippen en -hanen die bij kunnen scharrelen

  • Met smakelijke 2mm korrel voor een goede acceptatie van het voer
  • Met maagkiezel ter ondersteuning van de vertering
  • Met sporenelementen in chelaat-vorm voor een betere opneembaarheid

Gewichten

4 kg 20 kg

Productbeschrijving

De 5034 boerderijmix mini is een mengeling van gebroken granen, minikorrels en grit. Deze mengeling is geschikt voor alle leggende krielkippen en -hanen die de ruimte hebben om vrij rond te scharrelen.

Door het gebruik van gebroken granen en een minikorrel van 2mm is de 5034 boerderijm... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

De 5034 boerderijmix mini is een mengeling van gebroken granen, minikorrels en grit. Deze mengeling is geschikt voor alle leggende krielkippen en -hanen die de ruimte hebben om vrij rond te scharrelen.

Door het gebruik van gebroken granen en een minikorrel van 2mm is de 5034 boerderijmix mini een nog fijnere mengeling dan de 5033 boerderijmix, en daarom ideaal voor alle (scharrel)krielkippen. Aan de mengeling zijn gemakkelijk verteerbare oesterschelpjes toegevoegd. Deze calciumbron zorgt voor gezonde botten en sterke eischalen. De 5034 boerderijmix mini bevat daarnaast populaire granen zoals gerst, tarwe, soja, raapzaad en mais. Ook goudsbloem behoort tot de ingrediënten: deze natuurlijke kleurstof zorgt voor mooie gele poten en een goed gekleurde eidooier.
Je kunt dit voer op de grond strooien voor de kippen, en als één van je andere dieren wat mee scharrelt is dat geen probleem!

Productspecificaties

Samenstelling

maisgrutten, tarwegrutten, maisglutenvoer, schelpengrit, dari rood, raapzaadschroot, haver gepeld, luzerne, sojaschroot geschild getoast, erwtenbreuk, boekweit, organische zuren, maagkiezel

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 12,5 %, ruw vet 2,8 %, ruwe celstof 5,0 %, ruw as 12,1 %, calcium 34,0 g, fosfor 5,42 g, natrium 1,5 g, lysine 4,94 g, methionine 2,25 g

Toegevoegd/kg Vitamines

3a672a Vitamin(e) A 9906 IE, 3a671 Vitamin(e) D3 1981 IE, 3a700 Vitamin(e) E 47 mg

Toegevoegd/kg Sporenelementen

koper (3b413 Cu(II)chelaat van glycinehydraat, vast) 8 mg, zink (3b607 Zn-chelaat uit glycine hydraat) 30 mg, mangaan (3b506 Mn-chelaat uit glycine hydraat) 59 mg, ijzer (3b103 Fe(II)sulfaat monohydraat) 42 mg, jodium (3b202 calciumjodaat anhydraat) 1 mg, selenium (3b812 Se-organisch CNCM I-3399) 0.09 mg

Toegevoegd/kg Kleurstoffen

2a161g canthaxantine (goudsbloem) 1.5 mg, 2a161b lutein(e) 1.4 mg

Voeradvies

  • geschikt voor (leggende) krielkippen en volwassen hanen die bij kunnen scharrelen
  • voer dagelijks vers eten, niet meer dan de kippen op kunnen. Dat voorkomt selectief eetgedrag
  • zorg altijd voor voldoende maagkiezel en grit, wanneer deze niet toegevoegd zijn aan het volledig voer
  • zorg dagelijks voor vers water

Bekijk ook ons assortiment voor…