4202 KNZ liksteen paard

aanvulling op het dagelijkse rantsoen of als paarden onvoldoende voedingsstoffen opnemen

  • mineralen liksteen speciaal voor paarden
  • voor extra opname van mineralen
  • ideaal voor paarden met een verhoogde mineralen behoefte
  • aanvulling op het dagelijks rantsoen

Gewichten

2 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

aanvulling op het dagelijkse rantsoen of als paarden onvoldoende voedingsstoffen opnemen

Productspecificaties

Analytische bestanddelen/kg

zout (NaCl) > 96,0 %, natrium 37,8 %, magnesium 2,0 %

Toegevoegd/kg Sporenelementen

zink (3b603 zink oxide) 1400 mg, koper (E4 basis koper-carbonaat-monohydraat) 150 mg, jodium 60 mg, selenium (E8 natriumseleniet) 10 mg, ijzer (E1 ijzeroxide) 1000 mg

Bekijk ook ons assortiment voor…