2366 Fytolin Fibre MASH

Smakelijke, graanvrije kruidenslobber

  • Met Fibre MASH bied je het paard een gezonde traktatie zonder het verteringssysteem te belasten.
  • Fibre MASH is zeer geschikt om minder smakelijke producten doorheen te mengen
  • Bevat 6,6% suiker en 5,8% zetmeel

Gewichten

15 kg

Productbeschrijving

Fytolin Fibre MASH is een smakelijke, graanvrije kruidenslobber. Zeer geschikt om nat te voeren als aanvulling op de Fytolin producten.

Met Fibre MASH bied je het paard een gezonde traktatie zonder het verteringssysteem te belasten. Tevens is Fibre MASH zeer geschikt om minder smakelij... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Fytolin Fibre MASH is een smakelijke, graanvrije kruidenslobber. Zeer geschikt om nat te voeren als aanvulling op de Fytolin producten.

Met Fibre MASH bied je het paard een gezonde traktatie zonder het verteringssysteem te belasten. Tevens is Fibre MASH zeer geschikt om minder smakelijke producten doorheen te mengen.

Productspecificaties

Samenstelling:

timothee cobs, appelpulp, luzerne, Lijnschilfermeel, luzerne hooi, lijnzaad, bietenpulp, wortelvlokken, erwtenvlokken, soja olie, lecithine, weegbree, paardebloem, brandnetelkruid, organische zuren

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 12,9 %, ruw vet 6,3 %, ruwe celstof 25,5 %, ruw as 8,0 %, calcium 9,2 g, fosfor 3,52 g, natrium 2,96 g

3a700 Vitamin(e) E 33 mg

Voeradvies

  • Dagelijks 50 - 250 gram / 100 kilogram lichaamsgewicht paard
  • Het totale aandeel van het ruwvoer en de Fytolin Fibre behoort minimaal 2 tot 2.5 kg per 100 kg lichaamsgewicht van het paard te zijn.
  • De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is een richtlijn. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van ras, activiteit, conditie, leeftijd, omgevingstemperatuur en van de hoeveelheid/soort ruwvoer. Kijk daarom goed naar je paard en pas de dagelijkse hoeveelheid voer aan naar eigen inzicht.
  • Voer/water verhouding van 1:2
  • Voldoende vers drinkwater

Bekijk ook ons assortiment voor…