Garvo Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

2373 Fytolin Fibre TIMOTHY

aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energie gehalte. Kan ook als ruwvoervervanger gegeven worden.

Gewichten

15 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energie gehalte. Kan ook als ruwvoervervanger gegeven worden.

Productspecificaties

Samenstelling

timothee cobs

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 11,0 %, ruw vet 2,4 %, ruwe celstof 31,5 %, ruw as 11,1 %, calcium 13,4 g, fosfor 2,7 g, natrium 0,4 g, lysine 6,7 g, methionine 2,3 g

Voeradvies

  • Dagelijks 75 - 1500 g / 100 kg lichaamsgewicht paard
  • Kan ook als volledige ruwvoervervanger worden gegeven.
  • Kan goed geweekt worden gegeven aan paarden met een slecht gebit of welke anderszins extra ondersteuning in het maagdarmkanaal behoeven.
  • 1/3 deel chunks weken met 2/3 deel water.
  • Het totale aandeel ruwvoer en Fytolin Fibre moet ten minste 2 tot 2,5 kg per 100 kg lichaamsgewicht van het paard bedragen.
  • De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is een richtlijn. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van ras, activiteit, conditie, leeftijd, omgevingstemperatuur en van de hoeveelheid/soort ruwvoer. Kijk daarom goed naar je paard en pas de dagelijkse hoeveelheid voer naar eigen inzicht aan.
  • Voldoende vers drinkwater

Bekijk ook ons assortiment voor…