2373 Fytolin Fibre TIMOTHY

Timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder overmatige energie. Kan ook als ruwvoervervanger worden gegeven.

  • Ruwvoervervanginger: Kan dienen als een volledige ruwvoervervanger voor paarden die moeite hebben met traditioneel ruwvoer.
  • Geschikt voor paarden met kauwproblemen: Ideaal voor paarden met een slecht gebit of spijsverteringsproblemen.
  • Nat voeren mogelijk: Deze brokken kunnen geweekt worden, waardoor ze eenvoudiger te eten zijn voor oudere paarden of paarden met verminderde eetlust.

Gewichten

15 kg

Productbeschrijving

De 2373 Fytolin Fibre TIMOTHY biedt aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energiegehalte. Deze brokken kunnen ook dienen als een volwaardige ruwvoervervanger. De TIMOTHY brokken zijn ideaal voor paarden die behoefte hebben aan extra ondersteuning in het maagdarmka... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

De 2373 Fytolin Fibre TIMOTHY biedt aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energiegehalte. Deze brokken kunnen ook dienen als een volwaardige ruwvoervervanger. De TIMOTHY brokken zijn ideaal voor paarden die behoefte hebben aan extra ondersteuning in het maagdarmkanaal of moeite hebben met kauwen vanwege een slecht gebit.

Fibre TIMOTHY bestaat volledig uit timotheegras, een grassoort die van nature geliefd is bij paarden vanwege de smaak en voedzaamheid. Timothee heeft van nature een laag suikergehalte, waardoor het een verstandige keuze is voor paarden met gevoelige voedingsbehoeften.

Je kunt Fibre TIMOTHY als aanvulling op het bestaande ruwvoer geven of zelfs als volledige ruwvoervervanger. Als je paard moeite heeft met eten, bijvoorbeeld door een slecht gebit, kun je deze brokken goed weken in water om het eten makkelijker te maken. Dit is vooral handig voor oudere paarden, paarden met verminderde eetlust, of paarden met gebitsproblemen.

Productspecificaties

Samenstelling

timothee cobs

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 11,0 %, ruw vet 2,4 %, ruwe celstof 31,5 %, ruw as 11,1 %, calcium 13,4 g, fosfor 2,7 g, natrium 0,4 g, lysine 6,7 g, methionine 2,3 g

Voeradvies

  • Voer dagelijks 75 - 1500 g van de 2373 Fytolin Fibre TIMOTHY per 100 kg lichaamsgewicht van je paard.
  • Deze brokken kunnen ook nat gevoerd worden door 1/3 deel brokken te weken met 2/3 deel water.
  • Zorg ervoor dat het totale aandeel ruwvoer en Fytolin Fibre ten minste 2 tot 2,5 kg per 100 kg lichaamsgewicht van je paard bedraagt.
  • 1/3 deel chunks weken met 2/3 deel water.
  • Pas de dagelijkse hoeveelheid voer naar eigen inzicht aan op basis van de behoeften van je paard, rekening houdend met ras, activiteit, conditie, leeftijd en omgevingstemperatuur.

Bekijk ook ons assortiment voor…