Verpakking
Toepassing
Levensfase
Soort voer
Merk
Voedingswaarde
Productsoort

Assortiment

honden rangers

Garvo ontwikkelt en produceert ruim veertig jaar meerdere soorten hondenvoer die geschikt zijn voor alle honden van pup tot senior. De keuze van het hondenmenu is onder meer afhankelijk van de leefomstandigheden van de honden en van hun huidige conditie, maar ook van wat het baasje kan besteden. Mede daarom heeft Garvo, naast fyto dog premium hondenvoer, een uitstekende serie geperste of geëxtrudeerde hondenvoeders onder de naam rangers. De basis van al deze Garvo rangers hondenvoeders bestaat uit hoogwaardige grondstoffen die goed opneembaar zijn. Zo ontstaat een volwaardig en gezond menu. Kortom, rangers heeft voor elke hond wat wils. Het rangers hondenvoer staat dan ook bij veel hondenliefhebbers bekend om de uitstekende prijs en kwaliteit.

 

Bereiding

Extruderen betekent dat het voer bij hoge temperatuur in zijn geheel wordt ‘ontsloten’, zodat de hond de voedingsstoffen gemakkelijk kan verwerken. Bij geperste voeders worden de granen vooraf ontsloten en nadien gemengd met eiwitten en vetten en daarna geperst tot een brok.

 

voederadvies

  • verschil in ras of omstandigheid vraagt om meer of minder voer. De benodigde hoeveelheid rangers is daarom sterk afhankelijk van ras, leeftijd en activiteit van de individuele hond
  • laat honden niet te zwaar worden, dat is slecht voor hun gezondheid en conditie
  • te zware honden weigeren vaak voedsel
  • zorg altijd voor voldoende vers drinkwater
  • bewaar het voer koel en droog
  • zorg dat de hond voldoende beweging krijgt
  • in veel situaties kan er altijd voer in de bak staan en weten honden precies hoeveel ze nodig hebben. De conditie van de hond is echter altijd het uitgangspunt. Onderstaande tabel is alleen een indicatie: