fyto horsefeed

GARVO PRESENTEERT: FYTO

Na een langdurige periode van ontwikkelen, testen en uitwerken is het zover: Garvo presenteert het nieuwe paardenassortiment!

Fyto – van nature in balans

Fyto betekent ‘uit planten ontstaan’. Wat paarden eten is heel belangrijk, niet alleen voor hun gezondheid, maar ook voor hun gedrag. Gezondheids- en gedragsproblemen komen namelijk veelal voort uit een disbalans in het maagdarmstelsel, waardoor het paard zich onprettig voelt. Fyto richt zich specifiek op het herstellen van deze balans. Het voer is precies zo samengesteld dat de gezondheid van je paard van binnenuit gestimuleerd wordt, zonder het maagdarmstelsel te belasten.
Fyto geeft antwoord op de groeiende vraag naar verantwoord voer voor alle paarden. Steeds meer mensen gaan bewust met gezondheid om. Dat past bij ons doel om voor elk paard voer te leveren, dat afgestemd is op hun behoeften en daarmee bijdraagt aan hun gezondheid, vitaliteit en levenslust.

Met Fyto genieten jij en je paard meer van elkaar en van het leven!

Heb je een proefverpakking gekocht bij een winkel of op een evenement?
Deze kun je vanaf 21 september inwisselen bij een erkende Garvo-dealer. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de proefverpakking terug bij aankoop van een zak Fyto!