Garvo Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
fytolin fibre

Fytolin Fibre: terug naar de basis

De groeiende vraag naar bewust en natuurlijk paardenvoer heeft aan de basis gestaan van Fytolin Fibre. Waar bij veel paarden uitgegaan wordt van krachtvoer als hoofdbestanddeel van het rantsoen, kijken we bij Fytolin Fibre juist naar het stimuleren van een optimale vezelvertering. Onbeperkt en kwalitatief goed ruwvoer is de basis. Fytolin Fibre draagt bij aan een nog grotere vezelvariatie in het voer en bevat alle basisvoedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde darmflora en een gezond paard.

Fytolin Fibre is een bewuste keuze voor paarden op elke leeftijd en op elk niveau. De combinatie van kwalitatief goed ruwvoer en Fytolin Fibre zorgt ervoor dat je het rantsoen perfect kunt afstemmen op jouw paard. Zo houd je het voeren overzichtelijk, en is je paard gezond en tevreden.

De producten

Fytolin Fibre FORCE

Fytolin Fibre FORCE is een gebalanceerde vezelbrok die te voeren is als complete aanvulling op het ruwvoer. Deze brok bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om in de basisbehoefte van het paard te voorzien. De Fibre FORCE bevat toegevoegd lijnzaad als bron van Omega-3 voor een glanzende vacht.
Leuk weetje: de ingrediënten zijn in een speciale brokvorm geperst om het kauwen te stimuleren! Dit verbetert de speekselaanmaak en zorgt dat je paard zich tevreden voelt.

Fytolin Fibre MUESLI

Fytolin Fibre MUESLI is een gevarieerde vezelmuesli, die geschikt is als complete aanvulling op het ruwvoerrantsoen. De Fibre MUESLI bevat alle benodigde vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft. Deze muesli draagt bij aan het vergroten van de vezelvariatie en stimuleert het kauwen door de grovere structuur.

Fytolin Fibre SENIOR

De Fytolin Fibre SENIOR is een volledige seniormuesli die het ouder wordende paard voorziet van alle benodigde voedingsstoffen. Met Fibre SENIOR bied je jouw senior alle vetten, eiwitten en essentiële aminozuren die hij nodig heeft. Het hoge vezelgehalte stimuleert een actieve vertering, en door de toegevoegde vitamines en mineralen bevat de Fibre SENIOR alle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een ouder paard.
Een extra voordeel aan de Fibre SENIOR is dat hij zowel droog te voeren is als een muesli als nat in de vorm van een slobber. Zo kan je paard de Fibre SENIOR blijven eten tot op hoge leeftijd.

Fytolin Fibre MASH

De Fytolin Fibre MASH is een smakelijke, graanvrije kruidenslobber. Deze voer je nat, als aanvulling op de Fytolin producten. Met de Fibre MASH bied je het paard een gezonde traktatie zonder het verteringssysteem te belasten.
Leuk om te weten: de kruiden die verwerkt zijn in de Fibre MASH vind je in de Nederlandse weides terug. Zo draagt de MASH bij aan variatie in het voer.

Gerelateerde blogs