Ook premium kippenvoer proberen?

zoek hier naar de dichtstbijzijnde winkel

PREMIUM KIPPENVOER | Van kuikenvoer tot kippensnoep

Als je op zoek bent in de dierenwinkel naar voer voor je kippen, dan zoek je voer wat niet alleen goed is voor je kippen maar ook voor jou. Want als je kippen goed voer in hun voerbakje krijgen, betekent dit voor jou meer genieten van je kippen. Als kippen vanaf het begin af aan het juiste voer krijgen, groeien ze uit tot gezonde en gelukkige kippen. Of je nou brahma kippen of wyandotte krielen hebt, voor elke kip én elk kuiken is er een product uit de premium kippenvoerlijn van Garvo.

Een goed begin is het halve werk

Als de kuikens uit het ei zijn gekropen, kun je ze vanaf de tweede dag voorzien van 1075 alfastart piepkuiken. De naam zegt het al, speciaal voor piepkuikens is dit een volledig meel met korrels en vlokreeftjes. Deze fijne mengeling kun je de kuikens tot en met week 3 maximaal voeren. Waarom dit voer goed is voor de groei van een kuiken? Naast de minikorrels speciaal voor piepkuikens heeft de alfastart nog meer voordelen:

  • Gedroogde vlokreeftjes maken het voor kuikens extra aantrekkelijk om te eten en dus wordt het voer snel geaccepteerd en zullen ze snel beginnen met eten.
  • Uitgebalanceerd eiwitgehalte verwerkt in het voer, waardoor dit een goede ondersteuning geeft voor de eerste groei.

Jonge kippen, volledige granenmengeling

Als de kippen een week of 3 zijn kun je beginnen met het voeren van 1080 alfamix kuikens. Jonge kippen kunnen deze volledige granenmengeling met korrels, groenten en vlokreeftjes totdat de hennen beginnen te leggen eten. Dit ligt ongeveer rond de 20 tot 26 weken. Ook deze mengeling heeft hoogwaardige eiwitrijke minikorrels, die de ontwikkeling van de hele kip ten goede komen. Zo zal de kip een evenwichtige groei van spieren, botten en organen ondervinden.

Een leven lang gezonde kippen

Zijn je kippen opgegroeid met alfamixen? Of wil je een bewuste keuze maken voor voer dat echt impact heeft op het leven van je kippen? Dan kan je je kip z’n hele leven lang super blij maken als je de voerbakjes vult met 1055 alfamix kippen.

  • Evenwichtige samenstelling

    • Het volledige kippenvoer is zo samengesteld met korrels, zaden, groenten en vlokreeftjes dat het op een natuurlijke manier voor gezonde kippen met een hoge weerstand zorgt
  • Natuurlijke bouwstoffen

    • De eieren krijgen een volle en natuurlijke smaak en een heerlijke okergele dooier

Snoepen voor een goed doel

Om je kippen te leren uit je hand te eten en tam te maken heeft Garvo de 1070 kippensnoep ontwikkeld. In dit aanvullende mengsel zitten zaden, vlokreeftjes en groenten. Naast dat het de kippen tam maakt, kun je ze ook verwennen met deze lekkernij.

___________________________________________________________________________________________________

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Mariska voor gepersonaliseerd voederadvies.