5346 strooivoer

aanvullende mengeling voor alle buitenvogels

  • Gevarieerde mengeling voor alle buitenvogels
  • Met hoogwaardige kwaliteit zaden en granen
  • Ideaal om jaarrond te voeren

Gewichten

4 kg 20 kg 2 kg

Productbeschrijving

Garvo heeft de 5346 strooivoer ontwikkeld als aanvullende mengeling voor alle buitenvogels. De mengeling zit vol met hoogwaardige zaden, granen en noten die geschikt zijn voor elke buitenvogel. Dankzij de rijke variatie brengt het regelmatig voeren van dit strooivoer veel verschillende vogelsoorten ... Lees meer

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Garvo heeft de 5346 strooivoer ontwikkeld als aanvullende mengeling voor alle buitenvogels. De mengeling zit vol met hoogwaardige zaden, granen en noten die geschikt zijn voor elke buitenvogel. Dankzij de rijke variatie brengt het regelmatig voeren van dit strooivoer veel verschillende vogelsoorten naar je tuin. Denk hierbij aan pimpelmeesjes, koolmeesjes, groenlingen, merels, mussen, roodborstjes en lijsters.

Strooivoer kan het gehele jaar gevoerd worden. Het bijvoeren van vogels buiten wordt steeds belangrijker. Normaal gesproken vinden ze namelijk voldoende eigen voedsel, maar door drogere periodes is er niet altijd evenveel in de natuur te vinden voor vogel. Juist daarom is het van waarde om de vogels bij te voeren. In de winter hebben ze de voedingsstoffen uit het voer nodig om zich warm te houden tijdens koude dagen. In het voorjaar kost het de vogels extra energie op het moment dat ze paartjes maken en jongen krijgen, dus ook dan kunnen ze wat extra’s gebruiken. Zorg er dus voor dat je – als je eenmaal de 5346 strooivoer – het blijft aanbieden en hier past mee stopt als de vogels zelf écht genoeg voedsel kunnen vinden om te overleven.

Productspecificaties

Samenstelling:

tarwe, millet geel, dari rood, maisgrutten, raapzaad, zonnepit klein gestreept, dari wit, zonnepit gepeld, boekweit, zonnepit zwart, kardizaad, organische zuren

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 11,3 %, ruw vet 7,9 %, ruwe celstof 5,5 %, ruw as 2,3 %

Voeradvies

  • geef regelmatig 5346 strooivoer in een vogelhuisje of op een voederplankje
  • vul het menu desnoods aan met een stukje appel op z’n tijd voor de merels

Bekijk ook ons assortiment voor…