Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Het nieuwste voerverhaal met rendieren in de hoofdrol staat nu online!

21 maart, 2019 Actualiteit

Voor de nieuwste aflevering van Voerverhalen gingen we naar de rendieren van Patrick en Merel. Deze twee rendieren, Donder en Bliksem, hebben het maar goed voor elkaar. Lekker voer, een grote wei en twee baasjes die heel veel om ze geven. Hoe een van de twee aan een half gewei komt, dat ontdek je in de video! Wil je liever een kort verslag van dit verhaal lezen? Dan ga je naar https://www.garvo.nl/nl/voerverhalen/op-bezoek-bij-de-rendieren-van-patrick-en-merel/. 

Veel leesplezier! En, vergeet je vooral niet te abonneren op ons YouTubekanaal.

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt