Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Bekijk de nieuwste aflevering van Voerverhalen!

21 januari, 2019 Actualiteit

Op een herfstige dinsdag was het eindelijk zover en mochten we kennis maken met de bekendste varkens van Gaanderen: Mojo en Kenny! Samen met een grote zak 1030 alfamix swien reden we naar dit mooie stukje Achterhoek. Nadat ik de bus geparkeerd had, maakte ik kennis met baasje Robin Russchen. Zij stond al bij de poortdeur te trappelen om me haar varkentjes te laten zien, en toen ik de poort doorging werd ik al luidkeels onthaald door deze twee heerlijke huisdieren. Bekijk het nieuwe voerverhaal hier!

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt