Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Garvo-ambassadeur Hans Hermans wereldkampioen

24 januari, 2023 Shows

Garvo-ambassadeur Hans Hermans is wederom met zijn vogels wereldkampioen geworden in Napels. In de Italiaanse stad werd de 2023-editie van de wereldkampioenschappen voor vogels georganiseerd. Het is niet de eerste keer dat Hans wereldkampioen wordt: in 2020 ging hij ook met de titel naar huis! Dit jaar behaalde Hans goud met een stam Gloster consort, en zilver met een enkeling Gloster consort allen in de kleur cinnamon (bruin). In totaal zaten er zo’n 21.000 vogels in Napels en de show was op 20 tot en met 22 januari toegankelijk voor publiek.

Leuk om te weten: de Nederlandse vogels zijn naar Napels afgereisd in de Garvo-bus. De convoyeurs hebben er persoonlijk voor gezorgd dat alle vogels gedurende 12 dagen goed zijn verzorgd, en dat ze deze week allemaal weer veilig thuis zijn ondergebracht.

Contact Bronckhorst Midden heeft een mooi artikel geschreven over Hans. Klik hier om het artikel te lezen!
Foto: Contact Bronckhorst Midden

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt