Animal Event 2022: de mueslibar, de Hobbydieren Weide en nog meer hobbydieren

Afgelopen weekend vond Animal Event plaats, hét festival voor dierenliefhebbers. Drie dagen lang stond de Beekse Bergen in het teken van dierenshows, workshops en leerzame demonstraties. In totaal genoten 31.000 dierenfans van een afwisselend programma met de meest uiteenlopende diersoorten.

Hobbydieren in het Park

Jong en oud vermaakten zich in het Park! Zo was zorgboerderij de Mettemaat aanwezig met geiten, ezels, alpaca’s en schapen. Ook kon je de Nederlandse Landgeiten bewonderen en vertelde de stichting in de weide over dit prachtige ras. Wij zijn trots dat we kunnen laten zien dat je niet alleen honden, katten en konijnen kunt houden, maar dat er nog veel meer interessante hobbydieren zijn.

Demonstraties en rijplezier op de Garvo Hobbydieren Weide

Naast de promenade vond je de Garvo Hobbydieren Weide. Hier werden verschillende demonstraties gegeven met paarden, pony’s, en zelfs geiten. Denk aan een carrousel met Shetlanders, een eventing-clinic, een demonstratie van de Landgeiten, en een demo van de minipaardjes. Voor de kinderen was het zelfs mogelijk om een rondje op een pony te rijden.

De mueslibar

Wanneer je langs de foto’s bij de Garvo Hobbydieren Weide liep, kwam je vanzelf uit bij de drie pagodes van Garvo. Dit jaar stond er een heuse mueslibar in onze stand! De bezoekers konden het voer zien, ruiken en voelen, en zelfs een aantal proefzakjes meenemen voor hun huis- en hobbydier.
Heb je een proefzakje meegenomen? Laat ons dan weten hoe het beviel! We denken graag met je mee.

Fyto paardenvoer

Omdat we in september een nieuw assortiment paardenvoer lanceren, hebben we tijdens Animal Event extra aandacht besteed aan het paardenvoer wat we al hebben: de Fyto paardenmuesli. De proefzakjes van zowel 230 fyto gold als  231 fyto form vonden gretig aftrek bij onze bezoekers. Ook konden ze zich aanmelden bij voor het testpanel van het nieuwe assortiment!
Degenen die hebben meegedaan aan onze enquête maken kans op een zak voer. De uitslag hiervan wordt deze week (week 19) bekend gemaakt.

Kortom: Animal Event 2022 was voor ons een geslaagd evenement, waar de hobbydieren steeds meer plek in mogen nemen. Wij zijn er trots op dat we de verscheidenheid aan hobbydieren kunnen presenteren op het evenement waar weer tienduizenden dierenliefhebbers op afkwamen.

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen