Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Dibevo Vakblad showt Garvo: grootse kwaliteit in het klein

12 januari, 2022 Actualiteit

Afgelopen week viel het eerste nummer van het vakblad Dibevo weer bij velen op de mat. Met het thema “Glamour” werd er aandacht geschonken aan verschillende producten en bedrijven. Uiteraard hoort Garvo daar ook bij! In deze editie vertellen we meer over onze missie, werkwijze en natuurlijk onze kleinverpakkingen. Ook leggen we uit waarom kennis zo belangrijk is om voer naar ons hart te blijven maken. En zoals het Dibevo Vakblad schrijft: “Grootse kwaliteit in het klein”. Gewoon, omdat in al onze kleinverpakkingen de vertrouwde Garvo-kwaliteit zit.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de afbeelding hieronder om het artikel te lezen!

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt