categorie: Actualiteit 26 juni, 2019

Een gezellige beestenboel op de hobbydieren weide tijdens Animal Event

Bij Animal Event, hét festival voor dierenliefhebbers, presenteerde de dierenwereld zich dit jaar in optima forma. Drie dagen lang stond de Beekse Bergen in het teken van dierenshows, workshops en leerzame demonstraties. Op de foodcourts zorgde het straattheater voor veel gezelligheid. In totaal genoten 31.000 dierenfans van een afwisselend programma met de meest uiteenlopende diersoorten.

Hobbydieren zijn een waardevolle toevoeging

Jong en oud vermaakten zich bij alle nieuwe hobbydieren die Garvo heeft toegevoegd aan dit evenement. Zo was zorgboerderij de Mettemaat aanwezig met geiten, ezels, alpaca’s en schapen. Ook kon je de Nederlandse Landgeiten bewonderen en vertelde de stichting in de weide over dit prachtige ras. Bovendien had er in de Garvostand ook de mogelijkheid om Seramakippen te leren kennen en te knuffelen, en daar hebben veel mensen gebruik van gemaakt!

Demonstraties en rijplezier bij de hobbydieren weide

Als je langs de stand van Garvo liep werd je de hobbydieren weide ingeleid en ook kon je genoeg beleven. De verschillende paardenrassen die in het gebied waren te vinden, gaven hier meerdere demonstraties. Daarnaast waardeerden de kinderen het zeer dat er zoveel mogelijkheid was om op de paarden en pony’s te rijden. Ook zagen we prachtige dressuurchallenges en was er zelfs een echte cowgirl aan het rijden op haar paard.

Meer dan 300 soorten voer

Als je al schommelend naast de alpaca’s en geiten vooruit keek, zag je de drie pagodes van Garvo. Een stand gevuld met veel verschillende hobbydierenvoeders. Natuurlijk konden niet alle 300 de diervoeders mee maar men kon z’n ogen uitkijken en verbaasde zich keer op keer opnieuw over de verscheidenheid aan voer. De dieren die te zien waren in dit gebied, mochten ook gevoerd worden met het bijpassende Garvovoer!

Al met al was het voor Garvo een geslaagd evenement waarbij duidelijk te zien was dat de hobbydieren de naam ‘Animal’ Event eer aan deden. Het was een welkome toevoeging aan het evenement waar dit jaar weer tienduizenden dierenliefhebbers op afkwamen. De dieren hebben zich als ware fotomodellen ontplooit, want Instagram en Facebook staan vol met allerlei leuke dierenfoto’s tijdens Animal Event!

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen