categorie: Actualiteit 24 april, 2019

Gemeente Bronckhorst en provincie Gelderland reiken de EER Dankjeweltaart uit aan Garvo

Op woensdag 24 april 2019 ontving Garvo van de gemeente Bronckhorst en de provincie Gelderland de EER Dankjeweltaart! Met het uitreiken van deze taart wordt Garvo door de gemeente en de provincie bedankt voor de bijdrage die het bedrijf levert aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie.

Dankjeweltaart namens provincie en gemeente

De heer Wernard Kersten van de provincie Gelderland trapte het bezoek af door uit te leggen waarom ze langs wilden komen. “Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region Award van het Europees Comité van de Regio’s.”

Vanuit de provincie Gelderland is het idee ontstaan om elke week samen met een gemeente bij een bedrijf in de regio op bezoek te gaan om een Dankjeweltaart te brengen en dit bedrijf te bedanken voor de bijdrage aan de Gelderse economie. Garvo had de grote eer uitgekozen te worden door provincie en gemeente voor deze Dankjeweltaart.

Pareltje in Gelderland

Wethouder Willem Buunk heeft een korte presentatie gegeven aan alle werknemers en de directie waarin hij uitlegt waarom Garvo is gekozen door de gemeente Bronckhorst. Garvo werd een van de pareltjes van Gelderland genoemd, mede omdat:
• Garvo een familiebedrijf is, dat gedreven is om dit te blijven voortzetten
• Garvo een bedrijf is dat is voortgekomen uit de agrarische sector
• Garvo geeft om en bezig is met duurzaamheid en innovatie

Maar bovenal geeft hij aan dat het een bedrijf is met hartstikke goede werknemers, en dat is waar het voor hem voornamelijk om draait.

“Het gaat zo goed met Garvo omdat er hier goede werknemers zijn die hun werk gewoon goed en fijn kunnen doen en altijd hun koppie erbij houden. Jullie zijn de kracht van de economie van Gelderland en dat vind ik mooi aan dit (type) bedrijf.” – Wethouder Willem Buunk.

Bovendien vindt hij het mooi om te zien hoe Garvo zich heeft gespecialiseerd in hobbydiervoeders. Het is een competitieve markt, dus een bedrijf moet slim blijven denken en hard blijven werken om de concurrentie aan te kunnen gaan met andere bedrijven. Daarnaast geeft hij ook aan dat het erg gewaardeerd wordt dat Garvo bezig is en blijft met vernieuwingen, uitbreidingen en ontwikkelingen.

“Het gaat in de provincie Gelderland goed door bedrijven zoals jullie. Omdat het bij jullie goed gaat en jullie goed bezig zijn, kunnen we allemaal een goede boterham verdienen en een hoop lol hebben in ons werk.” – Wethouder Willem Buunk

Als laatste dankwoord geeft hij aan dat mede namens Garvo, het werk en de inzet de provincie Gelderland deze EER Award heeft gekregen. Het eindigt met een luid applaus waarna de stukjes taart worden uitgedeeld en opgegeten. Natuurlijk kon een uitgebreide rondleiding door de fabriek niet uitblijven na deze lovende woorden. Na de rondleiding vervolgde iedereen vol enthousiasme en een echt warm Garvogevoel hun werkdag.

 

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen