categorie: Postduiven 26 juli, 2018

Een mooie prestatie van Gerard van de Bovenkamp en zijn duiven!

Foto door Gerard van de Aast

Gisteravond ging Herman Garretsen van Garvo langs bij Gerard van de Bovenkamp om hem te feliciteren met een prachtige overwinning. Hij deed met zijn duiven mee aan de Nationale vlucht vanuit Chateauroux en heeft hier prachtige prestaties behaald. Zo wint zijn jaarling weduwnaar de 1e prijs in Dagfondclub Achterhoek Twente, de 1e prijs in afdeling 9, de 2e prijs in Sector 3 én de 11e plaats Nationaal. Een mooie overwinning dus!

Al jaren voert Gerard de Garvo mengelingen aan zijn duiven. Hij gebruikt 3864 Solution, 5581 Prestige Vlieg, 5598 Light PL en 4000 HE 4000. Verder krijgen ze als bijproduct alleen gemengd duivengrit. Gerard is een voorstander van een natuurlijke gezonde voeding die bijdraagt aan dito duiven. Ook dit zorgt ervoor dat de jonge duiven zo veel mogelijk ervaring op kunnen doen, zodat ze hier in hun vliegcarrière nog veel plezier van hebben.

Garvo is erg trots bij te kunnen dragen aan het succes van Gerard en zijn duiven en wenst hem daarbij nog vele mooie vluchten toe.

 

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen