categorie: Actualiteit 10 juli, 2018

Garvo heeft er een Productadviseur bij!

Sinds 5 mei 2018 is Mariska Hooijer toegevoegd aan het team van Garvo. Met haar liefde voor dieren en haar achtergrond in diervoeding, gaat zij samen met jou als dierenliefhebber op zoek naar de meest geschikte voeding voor je dieren.

Mariska Hooijer woont in Oene en is 23 jaar. Al vanaf kleins af aan is ze gewend aan dieren om haar heen. Door de jaren heen heeft ze dan ook steeds meer interesse gekregen in het zo goed mogelijk zorgen voor de dieren. Na haar opleiding is ze daarom al snel aan de slag gegaan in de dierenwereld. Sinds kort dus bij Garvo, waar wij haar van harte welkom heten.

Een grote verscheidenheid aan leven

“Ik ben opgegroeid met dieren op de boerderij en rondom het huis: kippen, paarden, geiten, honden en nog veel meer. Een grote verscheidenheid aan leven dus. Hierdoor heb ik interesse gekregen in het zo goed mogelijk zorgen voor de dieren. Om deze reden ben ik Diermanagement gaan studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Ik heb daarna ervaring opgedaan met het adviseren van de consument op het gebied voeding, verzorging en gezondheid van de dieren. Daarnaast heb ik hierdoor zicht gekregen in de huidige diervoedingsmarkt en de vraag van de consument op het gebied van hun huisdieren en de gerelateerde voeding. ”

Zelfs in haar vrije tijd besteed ze veel aandacht aan dieren. Ze doet aan recreatief mennen met haar Welsh pony, maar is inmiddels ook al 2 jaar fanatiek aan het sloeproeien. Verder doet ze graag leuke dingen met vrienden en familie.

Bijdragen aan het hart van Garvo

In haar nieuwe functie houdt Mariska zich voornamelijk bezig met productontwikkeling, productinformatie en voedingsadvies. Met behulp van informatie van dierenliefhebbers en hun huisdieren stelt zij voedingsadviezen samen die voldoen aan de specifieke behoeftes van een dier. Dit kan voor een gezond dier zijn, maar ook voor een dier met een voeding gerelateerd probleem. “Samen met de dierenliefhebber ga ik op zoek naar de meest geschikte voeding en begeleid ik hen door het gehele proces.”

“Garvo is een bedrijf met een groot hart. De medewerkers die hier werken zijn open, eerlijk en enthousiast over het bedrijf en de producten. Garvo is een familiebedrijf en dat komt duidelijk naar voren in de gemoedelijke sfeer die hangt in het kantoor en de fabriek. Daarnaast is Garvo duidelijk op zoek naar kansen en mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen.”

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen