categorie: Bedrijf 14 mei, 2018

Maak kennis met Quintijn Warneke: Service Medewerker Logistiek

foto quintijn voor bedrijfsbusQuintijn Warneke is 26 jaar en woont in Arnhem. Sinds februari werkt hij als oproepkracht bij Garvo in de functie van Service Medewerker Logistiek. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het leveren van relatief kleine aantallen producten. Verder helpt hij in het magazijn en helpt hij op de afdeling Expeditie. Een erg brede functie dus!

In deze blog stelt Quintijn zich verder aan ons voor. Hij vertelt meer over zijn passie, zijn toegevoegde waarde aan Garvo en zijn toekomstplannen. Wij heten hem van harte welkom.

“In mijn vrije tijd ben ik het liefste met vrienden. Daarnaast houd ik van sporten, en dan met name hockey, hardlopen, voetballen en golfen. Het kijken van sport vind ik ook erg leuk. Verder houd ik van auto’s, films, series en uiteraard de natuur”. Bij Garvo hoop ik mijn opgedane kennis over de behoeften van dieren toe te kunnen passen. Bovendien wil ik bijdragen aan een stuk extra service en de bereikbaarheid van Garvoproducten”.

Passie voor de natuur

“Ik heb Ecologie en Wildlife gestudeerd aan het Helicon in Velp. Ook heb ik een jaar Diermanagement in Leeuwarden gedaan. Door de ervaring die ik heb opgedaan, weet ik wat er komt kijken bij het verzorgen van dieren. Hierbij heb ik mij met name verdiept in wilde dieren, de basis voor alle huisdieren.” Zijn grote passie ligt in de natuur en dan vooral in de verbanden binnen de ecologie. “De natuur blijft fascineren. Ook het klimaat en de klimaatsveranderingen interesseren me. Van de invloeden van warme stromingen tot het weer van de komende dagen”.

Natuurlijke kwaliteitsproducten

Naast zijn eigen kennis en ervaring op het gebied van dieren, heeft hij vooral veel bewondering voor het gedachtegoed van Garvo. Het inspireert hem om een stapje terug te zetten naar de natuur. Hij vindt dat natuurlijke kwaliteitsproducten de aandacht en energie waard zijn. “Goede voeding moet supplementen overbodig kunnen maken. Waarom een vitaminepil nemen als je een nog gezondere sinaasappel kunt eten? Dit is niet alleen beter, maar je kunt er ook nog eens veel meer van genieten”.

 

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen