categorie: Actualiteit 9 april, 2018

Nieuwe medewerkster Marketing en Communicatie

Vanaf 26 maart 2018 versterkt Jarinka Hagelen het team van Garvo als Marketing- en Communicatiemedewerkster. In deze functie richt zij zich op het versterken van de merkwaarde en het vergroten van de naamsbekendheid van Garvo “voer naar mijn hart”.

Jarinka Hagelen is 23 jaar en is zich na haar opleiding Communicatie en Organisatie gaan specialiseren in online marketing en dan voornamelijk in de social media. Wij wensen Jarinka heel veel succes toe. In de volgende alinea’s vertelt zij meer over haar ervaring en haar ambities.

Een echte liefhebber

“Al vanaf jongs af aan ben ik gek op dieren. Ik ben opgegroeid met katten, maar we hebben ook konijnen, cavia’s, muizen en ratten als huisdier gehad. Naast huisdieren zijn het vaak ook wilde dieren waar ik blij van word. Zo kan ik ongelofelijk genieten van vlinders en vogels die rondfladderen, maar ook van eekhoorns en egels die door de tuin lopen. Dierenliefde zit er wel in en dat moet ook wel als je bij een bedrijf als Garvo wilt werken. Net als iedereen hier vind ik het van groot belang dat dieren ‘voer naar mijn hart’ krijgen, waardoor zij op hun best zijn en een zo gelukkig mogelijk leven kunnen leven.”

Haar vrije tijd besteed ze zoveel mogelijk aan vrienden en familie en ze houdt van dansen, zowel als sport als in de club met vriendinnen. Haar grote dierenliefde is haar kat Snoozel (check op Instagram eens @snooziethecat voor foto’s).

Bewust kiezen voor gezonde voeding

“Bij Garvo wil ik graag mijn kennis en ervaring op het gebied van consumentencommunicatie en social media inzetten om de merkwaarde te vergroten en de naamsbekendheid onder consumenten te verhogen. Er zijn zo veel goede ervaringen met Garvo “voer naar mijn hart” en ik geloof dat er in Nederland en omstreken genoeg baasjes zijn die óók het beste voor hun dieren willen. Ik wil ervoor zorgen dat mensen een bewuste keuze maken voor gezonde diervoeders, net zoals ze gezonde keuzes voor zichzelf maken.

Naast de focus op deze specialiteiten, zal je me ook veel op pad en op beurzen en evenementen zien. Ik houd namelijk ook erg van contact onderhouden met klanten en vind het belangrijk om klanten en consument op de hoogte te houden middels tekst, foto en video.”

 

 

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen