Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Garvo heeft nieuwe commercieel directeur

12 oktober, 2017 Bedrijf

Per 2 oktober 2017 is Henkjan Garretsen aangetreden als nieuwe commercieel directeur en aandeelhouder bij Garvo bv ‘Voer naar mijn hart’ in Drempt. Hiermee heeft het familiebedrijf een opvolger die de toekomst van Garvo een warm hart toedraagt.

Henkjan (25) is zoon van Janine en Herman Garretsen en is als bedrijfsopvolger de vijfde generatie van de familie. Na de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HAN heeft hij eerst ervaring opgedaan bij een aantal andere bedrijven. Hij heeft nu de keuze gemaakt om zich met volle overgave te richten op het overnemen en uitbreiden van het familiebedrijf.

De taak van Henkjan is de aansturing van het verkoopteam en het bepalen van de marketing en communicatie van het bedrijf en het merk Garvo op de Nederlandse en buitenlandse markten. Garvo bv ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren. Daarnaast werkt Garvo aan netwerken, samenwerken, adviseren, events, training en klantondersteuning. Garvo gelooft in uitwisseling van ideeën en ervaringen. Geven en ontvangen, luisteren en verder ontwikkelen. Zo groeit vakmanschap in dienstbaarheid.

‘Voer naar mijn hart’ geeft antwoord op de groeiende vraag naar verantwoord voer voor alle dieren. Steeds meer mensen gaan bewust met gezondheid om. Dat past bij het doel van Garvo om voor elk dier voer te leveren,dat afgestemd is op hun behoeften en daarmee bijdraagt aan hun gezondheid, vitaliteit en levenslust. Met ‘Voer naar mijn hart’ genieten dieren en hun baasjes meer van elkaar en van het leven.

de directie, garvo bv

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt