categorie: Bedrijfsbezoeken 11 mei, 2017

Bezoek van De Vogelvrienden Tuindorp en LKV Oude Rijn

Ontstressen bij Garvo

Miljoenen mensen waren 11 mei 2017 niet voor de buis weg te slaan: ze bekeken de halve finale Uefa Europa League Ajax-Lyon of de halve finale van het songfestival met Ogene. Maar zo’n twintig mensen vonden iets anders veel interessanter: ze brachten een bezoek aan Garvo ‘Voer naar mijn hart’. Het waren leden van verschillende dierenverenigingen zoals De Vogelvrienden Tuindorp uit Tolkamer en LKV Oude Rijn, de kleindiervereniging uit Lobith. Allemaal dierenliefhebbers, sommigen hobbyfokker. En of ze nou vogels, konijnen, katten, honden of kippen houden, deze mensen zijn geïnteresseerd in het welzijn van hun dieren. En gezondheid heeft veel te maken met voeding. Dus luisterden ze aandachtig naar het verhaal van directeur Herman Garretsen. Diervoeder maken is complex, zeker als je alleen met hoge kwaliteit GMO-vrije grondstoffen wilt werken, ook als die moeilijk te krijgen zijn. Hoe beter de grondstoffen en de verhouding daarvan in een diervoederproduct, hoe gezonder de dieren. Je kunt op verschillende manieren naar gezondheid kijken, zo bleek. Kan een kat, hond of paard bijvoorbeeld geen granen verdragen, dan kun je kiezen om granenvrije producten te geven. Maar je kunt ook stellen dat je dan ‘de kwaal’ in stand houdt. Als een dier te zwak is om ‘gewoon’ te eten, wordt hij wellicht gezonder van een volledige voeding die hem uiteindelijk weer geheel op krachten brengt. Bezoekers en Garvo wisselden voorbeelden en ervaringen uit, het was een gezellige en leerzame avond. Zonder stress, waar die miljoenen TV-kijkers vanavond wel last van hadden en die hun huisdieren ook geen goed doet.

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen