categorie: Actualiteit 4 mei, 2017

Open Dag diervoederfabriek wordt levendig gebeuren

Op zondag 21 mei houdt diervoederproducent Garvo ‘Voer naar mijn hart’ in Achter-Drempt van 11.00 – 17.00 uur Open Dag. Er is veel nieuws te zien, een horecaplein, een markt en natuurlijk levende have.

Laat u inspireren tijdens de Open Dag door de nieuwe kleurrijke loods en dito verpakkingen, of door de laatste vernieuwingen en uitbreidingen van gebouwen en machines te bekijken.
Ervaar ook hoe ‘Voer naar mijn hart’ wordt geproduceerd. Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt speciaal voer voor verschillende hobbydieren, van muis tot olifant en alles wat daartussen zit. Met goed voer wil Garvo bijdragen aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten.

Wist u dat Garvo grotendeels in haar eigen energie kan voorzien met zonnepanelen?

Feestelijk

Er valt veel te beleven want kinderboerderij Feltsigt uit Bekveld komt met een pony, een ezel, een schaap met lammetjes, cavia’s en konijnen. Verder is er een groot springkussen en iedereen kan deelnemen aan de raadsels en zelfs een kleine prijs winnen. Ook is er een schilder van dieren. Op een horecaplein staan foodtrucks klaar met een hapje en drankje. En er is een markt. Meerdere leveranciers van Garvo presenteren zich met een informatie- of kleine verkoopstand. Ook staan er bedrijven uit de buurt zoals wijnboerderij ’t Heekenbroek en tuincentrum Bloemendaal uit Drempt en de biologische Boerderij de Pasop en IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo.

Uitwisseling

In 2011 hield Garvo ter ere van het 125-jarig bestaan enkele open dagen. Voor degenen die toen niet konden komen is deze dag een herkansing. Anderen kunnen bekijken hoe Garvo zich blijft ontwikkelen ten behoeve van het welzijn van de dieren. Daarbij hoort ook netwerken, samenwerken, adviseren, events, training en klantondersteuning. Ideeën en ervaringen uitwisselen is belangrijk en inspirerend. We heten u dan ook van harte welkom op 21 mei!

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen