categorie: Postduiven 20 juni, 2014

Even voorstellen: Pieter de Zwart

Ik heb duiven gekocht, bij Berth Knaven in 2009. Dat is bij mij stapje voor stapje verder gegaan. Dat is voor mij goed geslaagd. Nu ben ik nog veel aan het uitproberen met de duiven. Dit lukt soms niet altijd en dan vraag ik mijn moeder. Als dat niet lukt dan vraag ik Berth. Ik bel hem dan even en hij legt het dan weer anders uit. In 2013 ben ik vijfde geworden, dat vind ik heel goed van mijzelf. Berth vind dit ook heel goed van mij. Elk jaar komen er nieuwe duiven bij en deze koop ik dan bij Berth. Berth is voor mij echt een ”vader’ voor mij in de duiven. Ik kan altijd bij hem terecht. Met dit stukje wil ik Friesland 96 weer onder de aandacht brengen.

Groeten Pieter de Zwart

Deel dit nieuwsbericht op uw favoriete kanalen