Garvo Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Garvo beloont dierverenigingen en speciaalclubs met maximaal €10.000.-

Bekijk hier de uitslag!

Klik hier om de uitslag te bekijken

“Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Dit begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag.”

Daarom ondersteunt Garvo met deze actie dierverenigingen en/of speciaalclubs vanuit heel Nederland, middels een bijdrage. Afgelopen jaar (2020) is voor veel verenigingen en clubs erg zwaar geweest. De shows en tentoonstellingen konden (vaak) niet doorgaan en het sociale contact werd erg gemist. En toch, hebben zij in onze beleving allemaal een TOPPRESTATIE geleverd om zowel de dieren als zichzelf waar het kan zo goed mogelijk te verzorgen. Vandaar dat wij 100 verenigingen/clubs de kans geven om kans te maken op een geldbedrag óf een bedrag aan promotiematerialen/voer van Garvo.

Uitleg Fase 1:

In de eerste fase van de “TOPPRESTATIE” actie van Garvo bestaat uit het inschrijven van je vereniging/club. Let erop dat dit enkel in Nederland gevestigde verenigingen en speciaalclubs mogen zijn die aangesloten zijn bij een overkoepelende organisatie zoals de KLN, NbvV etc. Garvo heeft plek voor 100 deelnemers. Zodra er 100 inschrijvingen zijn, is je inschrijving niet meer geldig. Mocht er na controle en check toch nog een plek vrij komen, krijg je dat zo snel mogelijk te horen. Na deze fase krijgen de deelnemende verenigingen/clubs een bericht dat zij zijn geselecteerd voor deze actie!

Belangrijk is hierbij om het inschrijfformulier volledig in te vullen en aan te geven of de club/vereniging wenst het aandeel van de spaarpot in de vorm van geld óf in sponsormaterialen te ontvangen (+10%).

Uitleg Fase 2:

In fase twee gaat het vooral om het vullen van de gezamelijke spaarpot door aan zoveel mogelijk mensen de video “TOPPRESTATIE” (gepubliceerd op 1 maart 2021) te laten zien. Deze video is de visuele weergave van de missie van Garvo en is de boodschap die Garvo graag aan alle dierenliefhebbers wil doorgeven. Elke keer dat deze video op YouTube door één unieke kijker helemaal afgekeken wordt, telt dit voor €1. De video zelf meerdere malen afspelen levert dus geen geld, maar wellicht wel inspiratie op! Daarom is het van belang alle leden van de vereniging/club te informeren om deze video zoveel mogelijk te delen met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer unieke mensen in contact komen met deze video en deze volledig bekijken, hoe hoger het bedrag wordt.

Het uiteindelijke aantal meetellende kijkers stelt Garvo vast ná 14 maart 2021. Staat het aantal bijvoorbeeld op 5500? Dan wordt er €5500 verdeeld onder de deelnemers. Het maximale bedrag is €10.000, dus er valt zeker een mooie beloning te halen.

Uitleg Fase 3:

Fase drie staat in het teken van stemmen verzamelen. De deelnemers zijn bekend, het totale gespaarde bedrag is bekend, nu is het nog een kwestie van zorgen dat de club/vereniging die jij het gunt een zo groot mogelijk aandeel ontvangt. Garvo verdeelt de spaarpot naar verhouding. Heeft deelnemer A na 28 maart 2021 bijvoorbeeld 20% van alle stemmen, dan ontvangt deelnemer A van Garvo een bedrag wat 20% van de volledige spaarpot bevat.

Let erop: bij elke club/vereniging die ervoor heeft gekozen het spaarpotje uit te keren in materialen ontvangt 10% extra. Verdient de deelnemer dan €100? Dan verhogen wij het bedrag naar €110 te besteden aan onze promotiematerialen en voer voor tijdens tentoonstellingen/shows of als aankleding.

Uitleg Fase 4:

In fase 4 is het tijd voor het echte feestje. De deelnemers, de spaarpot én de verdeling van de spaarpot zijn bekend. Vanaf dit moment zal Garvo de gelukkige clubs en verenigingen voorzien van het aan hun toegekende bedrag of sponsortegoed!

Inmiddels is de actie afgelopen en hebben we bijna 100 clubs en verenigingen ontzettend blij mogen maken met prachtige bedragen. Scroll naar boven en klik op de button om de gespaarde bedragen per club te bekijken!

VERGEET NIET ALLE ACTIEVOORWAARDEN VOOR DEELNAME GOED DOOR TE LEZEN!