Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

solution

Duiven hebben niet genoeg aan mengelingen met enkel granen en zaden. Zonder bijvoer teren ze in op hun reserves. Duiven die jaarrond 3864 solution of 3862 solution 2 krijgen, worden extra gesterkt in hun weerstand en vitaliteit. Na circa 3 weken is het effect van deze bijvoedingen merkbaar aan het verenpakket. Beide solutions worden dan ook met veel succes toegepast in de vliegduivensport.

 

3864 solution is een aanvullende krachtige mengeling met korrel en alle noodzakelijke voedingsstoffen. Het past bij elk (sier)duivenvoer dat geen korrel bevat.

 

3862 solution 2 is een aanvullende krachtige mengeling met korrel en alle noodzakelijke voedingsstoffen, zonder mais en milo. Het is zeer geschikt voor alle (sier)duiven, ook met lichte oogranden. Het past bij elk voer dat geen korrel bevat.


producten voor solution

3864 solution – zeer belangrijke aanvullende mengeling. Dat bij ieder voer past dat geen korrel bevat. Tijdens de ruiperiode en de vluchten ca. 1/3 deel mengen. Tijden de winter ca. 1/5 deel mengen. Te gebruiken in elk vliegschema behalve het g-spirits schema
contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt