Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

hobbyvarkens en hangbuikzwijnen

Varkens of hangbuikzwijnen bij huis brengen leven in de brouwerij. Zeker als ze gezond zijn en zich goed vermaken. Goede verzorging en passende voeding zorgen er voor dat de dieren goed in hun vel zitten en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid hun omgeving verkennen. Garvo heeft speciaal voor deze hobbyvarkens en hangbuikzwijnen twee soorten voer, de 1030 alfamix swien en 480 swienenbrok extra. De voeders zijn afgestemd op een goede spijsvertering en op het juiste lichaamsonderhoud van varkens en dragen bij aan een lang en gezond varkensleven.

Muesli of brok
1030 Alfamix swien is een muesli met een rijke mengeling aan groenten en andere natuurlijke ingrediënten. Het voer bevat hele granen zodat de varkens goed moeten kauwen. Bij het kauwen mengt het voer zich met speeksel en zo begint de vertering op de juiste plek, namelijk in de bek. Ook bevat 1030 alfamix swien lecithine om de vetverbranding te stimuleren zodat de dieren minder gauw te zwaar worden. De toegevoegde oliën zorgen voor een gezonde huid met een zachte ‘roze’ uitstraling. Door de toegevoegde plantaardige oliën in1030 Alfamix swien krijgt uw varken een gezonde huid en een vitale uitstraling. Door de samenstelling van uitgebalanceerde voedingsvezels is dit ook het ideale voer als de varkens in huis worden gehouden. 480 swienenbrok extra extra bestaat uit geperste brokken. Brokken zijn goed voor dieren die selectief eten; als ze alleen de lekkerste hapjes uit het voer snoepen krijgen ze onvoldoende voedingsstoffen binnen.

Zie ook:
www.gorke.nl
www.minivarkens.com (B)

Voederadvies

  • 1030 alfamix swien en 480 swienenbrok extra zijn complete voeders, bijvoeren hoeft niet, maar mag wel
  • voer géén vet of zoet voedsel en zeer beperkt etensresten
  • voer eventueel wat brood, graan of hooi bij
  • als de varkens geen gras of hooi ter beschikking hebben, voer dan dagelijks wat groenvoer bij. Groenvoer heeft een positieve invloed op de darmflora en stimuleert de vertering
  • de hoeveelheid voer is afhankelijk van beweging, temperatuur, leeftijd, bijvoedering en lichaamsconditie. Richtlijn 1030 alfamix swien:
  • - grote soorten: dagelijks ca. 1,5% van hun lichaamsgewicht
  • - kleine soorten: dagelijks tot 3,5% van hun lichaamsgewicht
  • voer biggen 1030 alfamix swien zodra ze naast de melk vast voer opnemen

producten voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen

1030 alfamix swien – volledige muesli met extra lecithine en plantaardige oliën. Voor alle (mini)varkens en hangbuikzwijnen van jong tot oud
480 swienenbrok extra – volledige brok. Voor alle (mini)varkens en hangbuikzwijnen van jong tot oud
contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt