Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

Fytolin Fibre: terug naar de basis

De groeiende vraag naar bewust en natuurlijk paardenvoer heeft aan de basis gestaan van Fytolin Fibre. Waar bij veel paarden uitgegaan wordt van krachtvoer als hoofdbestanddeel van het rantsoen, kijken we bij Fytolin Fibre juist naar het stimuleren van een optimale vezelvertering. Voldoende, kwalitatief goed ruwvoer is de basis. Fytolin Fibre draagt bij aan een nog grotere vezelvariatie in het voer en bevat alle basisvoedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde darmflora en een gezond paard.

Fytolin Fibre is ontwikkeld in samenwerking met Equilin®. Het unieke voerconcept “Het Nieuwe Voeren” sluit perfect aan bij het doel van Fytolin Fibre: paarden gezond houden door terug te gaan naar de basis. Omdat alleen een vezelrijk dieet niet alle benodigde vitaminen, mineralen, aminozuren en vetten bevat, is het belangrijk deze aan te vullen. Zeker wanneer er meer van het paard gevraagd wordt of wanneer er gezondheidsproblemen zijn. Door naar behoefte de BASIC’s en de toppings van Equilin® toe te voegen aan Fytolin Fibre, krijgt je paard eenvoudig alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Fytolin Fibre is een bewuste keuze voor paarden op elke leeftijd en op elk niveau. De combinatie van kwalitatief goed ruwvoer, Fytolin Fibre en de verschillende producten van Equilin® zorgt ervoor dat je het rantsoen perfect kunt afstemmen op jouw paard. Zo houd je het voeren overzichtelijk, en is je paard gezond en tevreden.


producten voor Fytolin Fibre: terug naar de basis

2361 Fytolin Fibre FORCE – Gebalanceerde vezelbrok
2363 Fytolin Fibre MUESLI – Gevarieerde vezelmuesli
2369 Fytolin Fibre SENIOR – Volledige seniormuesli
2366 Fytolin Fibre MASH – Smakelijke, graanvrije kruidenslobber
2371 Fytolin Fibre ALFA – Aanvullende luzernebrok voor een betere opname van hoogwaardig eiwit zonder een hoog energie gehalte
2373 Fytolin Fibre TIMOTHY – Aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energie gehalte
contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt