Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

Fytolin Fibre – terug naar de basis

Nieuwe ontwikkeling Fytolin Fibre

Beëindiging samenwerking Garvo & Equilin

Beste paardenliefhebber,

We willen u graag op de hoogte stellen van een nieuwe ontwikkeling op het gebied van Fytolin Fibre. Samen hebben we de afgelopen maanden veel stappen gezet om het Fytolin Fibre assortiment te introduceren bij paardeneigenaren. Er zijn o.a. workshops en trainingen gegeven en we hebben deelgenomen aan succesvolle paardenevenementen. We willen alle klanten bedanken die met vertrouwen het Fytolin Fibre assortiment zijn gaan voeren aan hun paarden.

Helaas hebben Garvo en Equilin besloten om ieder hun eigen weg te vervolgen vanaf 1 mei 2023. Garvo zal de Fytolin Fibre producten blijven produceren, door ontwikkelen, aanbieden en promoten.

Wat betekent dit voor u?

  • De Fytolin Fibre producten blijven beschikbaar via de Garvo winkels
  • Bij de nieuwe productie van de Fytolin Fibre MUESLI (2363) en SENIOR (2369) zal de Equilin BALANCER vervangen worden door de Garvo vitamine- en mineralen korrel
  • De Fytolin Fibre FORCE (2361) en MASH (2366) blijven onveranderd
  • De verpakkingen worden tijdelijk voorzien van een extra label om u op de hoogte te brengen van deze veranderingen.

We blijven ons inzetten om het Fytolin Fibre assortiment tot een groot succes te maken. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Garvo klantenservice via het nummer 0313-472321 en het e-mailadres garvo@garvo.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Fytolin Fibre team.


De groeiende vraag naar bewust en natuurlijk paardenvoer heeft aan de basis gestaan van Fytolin Fibre. Waar bij veel paarden uitgegaan wordt van krachtvoer als hoofdbestanddeel van het rantsoen, kijken we bij Fytolin Fibre juist naar het stimuleren van een optimale vezelvertering. Voldoende, kwalitatief goed ruwvoer is de basis. Fytolin Fibre draagt bij aan een nog grotere vezelvariatie in het voer en bevat alle basisvoedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde darmflora en een gezond paard.

Fytolin Fibre is een bewuste keuze voor paarden op elke leeftijd en op elk niveau. De combinatie van kwalitatief goed ruwvoer en Fytolin Fibre zorgt ervoor dat je het rantsoen perfect kunt afstemmen op jouw paard. Zo houd je het voeren overzichtelijk, en is je paard gezond en tevreden.


producten voor Fytolin Fibre – terug naar de basis

2361 Fytolin Fibre FORCE – Gebalanceerde vezelbrok
2363 Fytolin Fibre MUESLI – Gevarieerde vezelmuesli
2369 Fytolin Fibre SENIOR – Volledige seniormuesli
2366 Fytolin Fibre MASH – Smakelijke, graanvrije kruidenslobber
2371 Fytolin Fibre ALFA – Aanvullende luzernebrok voor een betere opname van hoogwaardig eiwit zonder een hoog energie gehalte
2373 Fytolin Fibre TIMOTHY – Aanvullende timothee grasbrokken voor extra vezelvariatie zonder een hoog energie gehalte
contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt