Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

Fyto – van nature in balans

Na een langdurige periode van ontwikkelen, testen en uitwerken is het zover: Garvo presenteert het nieuwe paardenassortiment! Ontwikkeld in samenwerking met Fyto Horse Care Putten.

Fyto betekent ‘uit planten ontstaan’. Wat paarden eten is heel belangrijk, niet alleen voor hun gezondheid, maar ook voor hun gedrag. Gezondheids- en gedragsproblemen komen namelijk veelal voort uit een disbalans in het maagdarmstelsel, waardoor het paard zich onprettig voelt. Fyto richt zich specifiek op het herstellen van deze balans. Het voer is precies zo samengesteld dat de gezondheid van je paard van binnenuit gestimuleerd wordt, zonder het maagdarmstelsel te belasten.

Fyto geeft antwoord op de groeiende vraag naar verantwoord voer voor alle paarden. Steeds meer mensen gaan bewust met gezondheid om. Dat past bij ons doel om voor elk paard voer te leveren, dat afgestemd is op hun behoeften en daarmee bijdraagt aan hun gezondheid, vitaliteit en levenslust. Met Fyto genieten jij en je paard meer van elkaar en van het leven!


producten voor Fyto – van nature in balans

232 Fyto NOVA – Hoogwaardige vitamine- en mineralenbrok voor paarden van alle rassen en leeftijden
231 Fyto FORM – Hoogwaardige sportmuesli voor koudbloedpaarden en pony's
230 Fyto GOLD – Hoogwaardige sportmuesli voor warmbloedpaarden
234 Fyto CARE – Hoogwaardige muesli voor zowel merries als veulens
contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt