Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button
Terug
Garvo

algemeen

Wat is er leuker dan een speelse, alerte en actieve hond? Een hond die er bovendien gezond uitziet en een glanzende vacht heeft? Dit soort zaken laat zien dat uw hond in allerlei opzichten goed gezond is. Juiste voeding maakt het gemakkelijker om dit te bereiken.

 

Honden en mensen leven al sinds mensenheugenis samen. Onze trouwe viervoeters hebben talloze kwaliteiten en brengen veel vreugde en plezier. Gezonde honden zijn ontspannen, speels, vrolijk, hebben een mooie zachte vacht en glanzende ogen. Ze genieten van hun leven en stralen vriendschap uit. Ras- en tentoonstellingshonden en honden die getraind worden voor speciale taken, worden eveneens beoordeeld op hun prestaties en op vele uiterlijke- en gedragskenmerken. Ook hier zorgt juiste voeding dat al onze viervoeters evenwichtig zijn, in alle opzichten aan de eisen voldoen en hun taken met plezier en gezonde aandacht kunnen uitvoeren.

 

Garvo maakt sinds 1970 uitgelezen voer dat de gezondheid van honden van jong tot oud ondersteunt. De basis van alle Garvo hondenvoeders zijn hoogwaardige grondstoffen die goed opneembaar zijn. Honden slikken hun voedsel vaak in brokstukken zonder kauwen door. Hun korte darmenstelsel moet flink in beweging gehouden worden: het is er op gebouwd om hard te werken aan de vertering. Ze hebben daarom zwaarder verteerbaar voedsel nodig met een hoge opneembaarheid.

 

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt