859 zware rassen/groei jonge duiven

Voor zware rassen en de groei van jonge duiven.

  • Eiwitrijke granenmengeling
  • Speciaal voor zware rassen
  • Ook zeer geschikt voor de groei van jonge duiven
  • Aanvullen met een Solution mengeling of PEP korrels

Gewichten

20 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

Voor zware rassen en de groei van jonge duiven.

Productspecificaties

Samenstelling:

tarwe duiven 12%, duiven mais 12%, dunpeas 10%, peenerwten groen 10%, dari wit 10%, gerst duiven 8%, haver gepeld 7%, erwten groen 6%, wikken 5%, sojabonen getoast hele 5%, erwten geel 4%, boekweit 3%, zonnepit klein gestreept 3%, kardizaad 3%. lijnzaad 2%

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 16,2 %, ruw vet 5,3 %, ruwe celstof 6,1 %, ruw as 2,4 %

Voeradvies

  • Aanvullen met 20% 3862 solution 2 / 3864 solution of 10% 5501 PEP Pro voor een optimale weerstand en conditie.

Bekijk ook ons assortiment voor…