5587 prestige junior groei

aanvullende mengeling voor opgroeiende duiven van middelgrote en grote rassen

  • gebalanceerde granenmengeling voor postduiven
  • geschikt voor opgroeiende jonge duiven na het spenen
  • gemakkelijke gewenning aan hard voer
  • met kleine erwten en mais
  • aanvullen met 3864 solution voor optimaal resultaat
  • let op: aanvullen met maagkiezel en grit

Gewichten

20 kg

Bestellen

Door heel Nederland zijn er honderden dierenspeciaalzaken die Garvovoer verkopen. Ben je op zoek naar een speciaalzaak in de buurt om je zak voer te kopen? Ga dan naar de dealerlocator, voer je woonplaats of een plaats naar keuze in en je vindt welke winkels het dichtst bij jou in de buurt zitten. Let er altijd op dat elke zaak z’n eigen assortiment heeft en het dus aan te raden is als je voor een specifiek zakje voer komt, even te bellen of deze op voorraad is.

Bekijk dealers

Wanneer een webshop aan de strenge eisen voldoet van Garvo, dan komt deze op onze webshoppagina te staan. Bij deze webshops ben je ervan verzekerd dat je zak Garvovoer altijd binnen 3 werkdagen bij je thuis is. Ook is er op deze webshop de juiste informatie te vinden over de producten en worden juiste prijzen gehanteerd.

Webshops

Elke zaterdag (m.u.v. enkele feestdagen) is de fabriekswinkel van Garvo geopend. De zogenoemde zaterdagwinkel is open van 08.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt hier altijd binnen lopen en je favoriete voer meenemen. Bovendien is er altijd ruimte om gepast voeradvies te geven en een praatje te maken. Mocht je van tevoren al geholpen willen worden met je voerkeuze, stuur dan een mailtje naar advies@garvo.nl.

Zaterdagwinkel

Productbeschrijving

aanvullende mengeling voor opgroeiende duiven van middelgrote en grote rassen

Productspecificaties

Samenstelling:

mais klein rond 16%, tarwe duiven 15,5%, dari rood 11%, erwten geel 10%, dunpeas 8%, dari wit 7%, erwten groen 7%, peenerwten groen 7%, haver gepeld 5,5%, kardizaad 4,5%, wikken 4%, millet geel 2%, hennepzaad 1,5%. katjang Idjoe 1%

Analytische bestanddelen/kg

ruw eiwit 14,4 %, ruw vet 3,9 %, ruwe celstof 5,2 %, ruw as 2,2 %

Bekijk ook ons assortiment voor…