Garvo
Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Postduiven prestaties 2020 – Gerard van den Bovenkamp

13 juli, 2020 ActualiteitPostduiven

Weer een fantastisch mooi bericht ontvangen van een trouwe Garvoklant, Gerard van den Bovenkamp.

“Bij deze wil ik u toch even op de hoogte stellen van de prestaties in 2020 tot nu toe.
Mijn duiven hebben het vanaf de start eind mei tot nu toe goed gedaan. In de sterke CC de Graafschap werd al drie maal de eerste prijs behaald.
Afgelopen weekend werd wederom de eerste gespeeld en nu op de vlucht Fay aux Loges op een afstand van 540 km.

In Kring Zuid (Achterhoek en een deel van de Liemers) was dit goed voor een tweede plek en dit na vier nachten mand in verband met het slechte weer. (normaal is twee nachten mand) Mijn duiven kwamen echter zeer goed terug en wonnen 18 prijzen van de 20 gezette duiven. Ik denk dat dit mede te danken is aan mijn voerschema, met Garvo voer, welke ik hanteer.

Ik gebruik op dit moment alleen Garvo voer te weten Prestige Rui (5583), Prestige Light(5598), Gerst(5311), Solution(3864), HE4000 en Snoepvoer(3805). Verder de duiven gezond houden zonder medicamenten en met natuurproducten.”

contact
Garvo bv Molenweg 38 6996 DN Drempt