Garvo Garvo
Volg ons op: facebook instagram youtube linkedin twitter
Garvo Nederland Garvo United Kingdom & Republic of Ireland Garvo Deutschland Garvo France Garvo Türkçe
search-button

Garvo en Equilin presenteren Fytolin!


Fytolin Fibre: terug naar de basis

De groeiende vraag naar bewust en natuurlijk paardenvoer heeft aan de basis gestaan van Fytolin Fibre. Waar bij veel paarden uitgegaan wordt van krachtvoer als hoofdbestanddeel van het rantsoen, kijken we bij Fytolin Fibre juist naar het stimuleren van een optimale vezelvertering. Onbeperkt en kwalitatief goed ruwvoer is de basis. Fytolin Fibre draagt bij aan een nog grotere vezelvariatie in het voer en bevat alle basisvoedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde darmflora en een gezond paard.

Fytolin Fibre is ontwikkeld in samenwerking met Equilin®. Het unieke voerconcept “Het Nieuwe Voeren” sluit perfect aan bij het doel van Fytolin Fibre: paarden gezond houden door terug te gaan naar de basis.

Door Equilin® toe te voegen aan het vezelrijke basisrantsoen van Fytolin Fibre, bied je je paard voeding die specifiek is afgestemd op de optimale vertering van jouw paard.  Dat geeft flexibiliteit zonder compromissen.

Fytolin Fibre is een bewuste keuze voor paarden op elke leeftijd en op elk niveau. De combinatie van kwalitatief goed ruwvoer, Fytolin Fibre en de verschillende producten van Equilin® zorgt ervoor dat je het rantsoen perfect kunt afstemmen op jouw paard. Zo houd je het voeren overzichtelijk, en is je paard gezond en tevreden.

Heb je een proefverpakking gekocht op Horse Event?
Deze kun je vanaf 21 september inwisselen bij een erkende Garvo-dealer. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de proefverpakking terug bij aankoop van een zak Fytolin Fibre!

Onze blogs